Локално Вести МОН ГИ ОБЈАВИ ПРИЈАВИТЕ ЗА УПИС ВО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА УЧЕБНАТА 2020/2021

МОН ГИ ОБЈАВИ ПРИЈАВИТЕ ЗА УПИС ВО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА УЧЕБНАТА 2020/2021

1870
0
Училница

Министерството за образование и наука денес ги објави пријавите за упис во средно образование за нарадната учебна година.

Пријавите се достапни на четири јазици, секоја од пријавите може да ја превземете на линкот подолу:

Македонски јазик

Албански јазик

Турски јазик

Српски јазик

Доколку имате проблем со отварањето на датотеката, потребно е да инсталирате соодветен читат за истите, кој може да го најдете на линкот овде.

Спонзорирано:
loading...

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде