10.5 C
Gevgelija
четврток, ноември 30, 2023
Локално

Локално

Категорија која вклучува актуелни новости и случувања од областа на актуелните активности и случувања на Општината, Советот, Градоначалникот и јавните претпријатија во надлежност на Општина Гевгелија. (ова категорија требаше да се вика „Политика“)