ЗМИЈА ИЛИ МАГАРЕ? - ГЕВГЕЛИЧАНИ ЌЕ ОДЛУЧАТ НА 15ти ОКТОМВРИ
Oпштинската изборна комисија ги утврди кандидатските листи за градоначалник на општина Гевгелија, како и распоредот на гласачкото ливче на локалните избори, кои ќе се одржат на 15 октомври 2017 година.
ЦЕЛОСНА СОВЕТНИЧКА ЛИСТА НА ТОМЕ КИЧУКОВ И ГРУПА ИЗБИРАЧИ
Независната советничка листа на Група Избирачи и Томе Кичуков ќе настапи самостојно на претстојните локални избори под реден број 78.

ПРЕПОРАЧУВАМЕ

loading...

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

Наркоманијата се смета како ментално-хигиенски и општествен проблем. Според пишувањата на старогрчките писатели (Хомер 2500 год. Пр.н.е), Елена, ќерката на...
На шестите локални избори кои се одржаа вчера, од вкупно запишани 19.413 гласачи своето право на глас го оствариле вкупно...
Денес се одржуваат шестите по ред Локални избори во Македонија. точно во 07:00 часот беа отворени сите 35 гласачки места...
Вечерва на полноќ настапи предизборниот молк за локалните избори 2017. Предизборната кампања мина во фер и демократска атмосфера, без инциденти...
на 10ти октомври се одржа промоција на кандидатите од независната советничка листа на Томе Кичуков. gvginfo.mk ексклузивно ви го прикажува...

АНКЕТА

НА КОЈА СОВЕТНИЧКА ЛИСТА ЌЕ И ДАДЕТЕ ДОВЕРБА НА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ?
loading...

НАЈАВА

Овозможено од